Yeni Dijital Pazarlama Eğitimi Artık Ekva’da

Size özel EN EKVA Kampanyalar

Gün
Saat
Dakika
Saniye

GİRİŞİMCİ DESTEK PROGRAMI SONLANMIŞTIR İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİZ!

Amazon’un Yeni Sohbet Robotu “Metis” Geliyor Olabilir

Business Insider’ın şirket içi bir belgeye ve projeye aşina kaynaklara dayandırdığı habere göre, Amazon “Metis” kod adlı yeni bir sohbet robotu üzerinde çalışıyor. Bu robot, daha önce piyasaya sürülen Titan yerine, Olympus adlı yeni bir yapay zeka modeli tarafından desteklenecek. Amazon, Metis ile erişimle artırılmış nesil (RAG) adı verilen yenilikçi bir yaklaşımı hedefliyor.

RAG Nedir?

RAG, sistemlerin API’ler ve belge depoları gibi kaynaklardan güncel veriler almasını sağlıyor. Bu sayede, bir modeli yeniden eğitmeye gerek kalmadan sürekli olarak güncellenmiş bilgilere erişim mümkün oluyor.

Amazon’un Metis Planı

Amazon CEO’su Andy Jassy ve AGI ekibinin baş bilim insanı Rohit Prasad, Metis’in geliştirilmesi üzerinde doğrudan çalışıyor. Ekibe, deneyimli Alexa AI çalışanları da dahil edilmiş. Metis’in teknolojisi, Alexa’dan bazı unsurları ödünç alıyor.

Lansman Ne Zaman?

Amazon, Metis’i Eylül ayında piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu tarih, genellikle Amazon’un ürün lansmanı etkinliklerine denk geliyor. Ancak, kaynaklardan biri, “Teknik olarak işe yarayacak gibi görünüyor, ancak OpenAI yüzünden biraz geç kalınmış olabilir,” şeklinde yorum yaptı.

Amazon’un Metis ile yapay zeka alanında nasıl bir etki yaratacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Bekleyip, neler olacağını göreceğiz!

Bu kitap seni e-ticaret markanı kurmanda yardımcı olacak.

Sıfırdan E-Ticaret Markanı Kur

KENDİ MARKANI YARAT

E-ticaret dünyasına adım atmak isteyen girişimcilere yönelik kapsamlı bir kaynaktır. Bu rehber, temel adımlardan ileri stratejilere kadar geniş bir yelpazede bilgi sunar.

Nasıl Başlayabilirim?

E-Ticarete başlamak istiyor ancak nereden başlayacağınız konusunda fikir sahibi değilseniz, telefon numaranızı bırakın sizi arayalım.

WhatsApp
Sohbete Başla

Aradığınızı bulamadınız mı ?

E-ticarete Nasıl Başlayacağını Bilmiyorsan Seni Arayalım !